Egy kis izgalom az irodában – kiwis, áfonyás víz

//Egy kis izgalom az irodában – kiwis, áfonyás víz

Már gyermekkorodban is imádtad a savanyú cukorkát? A mai napig élvezed ha az ízek valósággal felrobbannak a szádban? És inkább elmosolyodsz mint, hogy sírsz ha erős paprikára harapsz? Ez az ital egy kis izgalmat fog csempészni egy irodai napba, garantálom.

Pontosan ezért készítettem ezt az italt az ízek szerelmeseinek. Ez a félig édes félig savanykás víz életre kelti a kreativitásod bármilyen nehezen indult a napod. A végén nem fogod győzni újratölteni a poharad,amíg a nap végén vizes ujjakkal a pohárból próbálod kiszedegetni az utolsó gyümölcs darabkákat.

Amikor a kiwi megérik puha lesz és mézédes. Ez a meghatározó íz összekeverve az áfonya érett, de még kemény és kicsit savanykás aromájával, majd egy kis citromlével karakterizálva egy üveg Virginaqua vízben teszi izgalmassá ezt az italt.

A gyümölcsök feldarabolásán mindig nagy a hangsúly. Nem csak esztétikai szempontokból ,(bár mindenki imádja a gasztronómia vizuális örömeit) de az ízek is máshogy oldódnak ki a gyümölcsökből,amikor a vízzel találkozik (úgy,ahogy az sem mindegy milyen minőségű vízzel készítjük az italt). Néha egész gyümölcsből készül a frissítőnk, de ebben az esetben a kiwit meghámozzuk és 1×1 cm-es darabokra vágjuk. Érdemes egy pár csepp frissen facsart citromlével meglocsolni, mert egyrészt fokozza a gyümölcsök ízeit, másrészt frissítőbb lesz az italunk.

Nézzük a pontos receptet:

  1. Pucold meg a kiwit és vágd fel kis kockákra.
  2. Mosd meg az áfonyát.
  3. Öntsd bele a gyümölcsöket a pohárba.
  4. Önts hozzá Virginaqua vizet és egy pár jégkockát.
  5. Hagyd egy kicsit oldódni és élvezd az életet!
Szerző: |2018-06-29T16:56:29+00:00március 5th, 2018|Aquacadabra|0 Vélemény