Zöld turmix azoknak, akik nem isznak zöld turmixot

//Zöld turmix azoknak, akik nem isznak zöld turmixot

A zöld szín szép, semmi kétség. Megtaláljuk a réteken, a szemekben és a salátánkban. Lelki békét ad, reményt és boldogságot sugároz. Ez a szín megreformálta az egész egészséges étkezést. Egyre többen adjuk ezt a színt italainknak is, olyan zöldségeket hozzáadva, amit előtte sosem gondoltuk volna. Ha azok közé tartozol, akik még nem merték kipróbálni a zölden világító italt, de kíváncsi vagy az ízére, a mai receptet neked találtuk ki.

Te voltál az aki a menzán a zsebébe dugdosta a brokkolit, hogy ne kelljen megenni? Aki nem tud úgy beleharapni a paradicsomba, hogy ne álljon fel a szőr a hátán? Aki négyfelé rendezte a tányéron az ételt, hogy melyiket edd meg először mint egy puzzle-t? Vagy te vagy az, aki vigyáz az egészségére és mindenre figyel amit megeszik?

Zöld turmix recept azoknak, akik nem isznak zöld turmixot: ½ uborka, 1 alma, 1 zeller szár, spenót levelek, ½ citrom, 2 pohár Virginaqua víz és friss menta levél.

  1. Pucold meg az uborkát és vágd fel kis darabokra.
  2. Vágd fel az almát héjával együtt (miután jól megmostad és leoldódott róla a tartósításhoz használt viasz)
  3. Húzd le a zeller héját és vágd fel nagy darabokra.
  4. Facsarj ki egy fél citromot.
  5. Öntsd bele az összes összevalót a turmix gépbe a spenóttal és a mentával együtt.
  6. Öntsd hozzá a Virginaqua vizet.
  7. Személyre szabás: itt adhatsz hozzá ízlés szerinti hozzávalókat: mézet, mákot, diót, magokat …
  8. Turmixold amíg azonos állagú nem lesz az egész ital.
  9. Adj hozzá egy pár jégkockát, hogy még jobban frissítsen és élvezd az első zöld turmixod.

Ha az első zöld turmixod ízlik, meglátod ez lesz a következő hobbid (Vigyázz függőséget okozhat :). Ha ez bejött próbáld ki az avokádós turmixot, ami biztos nyerő lesz. De figyelj, mert nagyon telít. Akár egy komplett reggelit is kitesz, de uzsonnának is tökéletes választás.

Trükk: Ha készítés közben érzed, hogy ebben a formában nem biztos, hogy ízleni fog, nyugodtan adj hozzá még egy fél citromot és egy kanál barna cukrot.

Szerző: |2018-06-13T07:49:35+00:00március 5th, 2018|Aquacadabra|0 Vélemény