Hozd ki magadból a maximumot!

//Hozd ki magadból a maximumot!

“Winning solves everything” (“A győzelem mindent megold”) – Tiger Woods

A sport a Virginaqua egyik lételeme. Ugyanúgy, ahogy mindannyiunk lételemének kellene lennie. Ha egy pillanatra elképzelnénk, hogy mindenki sportol körülöttünk, egy egészen más világba csöppennénk. Sokkal vidámabb arcokat látnánk, és nem mellesleg sokkal egészségesebb testeket is (szemünk nagy örömére).

Bár így is sokan vannak, akik komolyan veszik a testük karbantartását. Akár azért, mert jobban érzik magukat vagy ambíciózus álmaik vannak sportsikerek területén. Ez a cikk az utóbbiaknak készült.

Aki komolyan veszi a sportolást az tudja, hogy az étkezés pontosan ugyanannyira fontos, mint az edzés. Sőt a maximális teljesítmény elérése érdekében számtalan étrend-kiegészítő áll  rendelkezésünkre. A leggyakrabban használt teljesítménynövelők a protein és tömegnövelő porok, BCAA, glutamin és számtalan más készítmény.

Jó hírünk van! Egy új eszközt adunk az atléta kezébe a hatékonyabb teljesítmény érdekében. Tesztjeink során óriási felfedezésre jutottunk. Az ultra tiszta virginaqua vízben a teljesítménynövelő porok oldódása hihetetlenül effektív. Ez annyit jelent, hogy a hatása az elfogyasztott poroknak jelentősen megnövekszik ugyanolyan mennyiség mellett.

Egy jó sportoló tudja, hogy a siker a részleteken múlik. Ez az apróság óriási előnyt jelent a maximális teljesítmény eléréséhez.

Egy tesztre invitálunk, hogy a saját szemeddel is meggyőződj az eredményről. Oldj fel két különböző pohárban ugyan olyan mennyiségű port. Várj fél órát és nézd meg a kettő közötti különbséget. Az eredmény a mi esetünkben káprázatos.

Használd edzések közben és után a Virginaqua vizet, hogy gyorsabb és erősebb legyél!

Jó sportolást és jó egészséget kíván a Virginaqua!

Szerző: |2018-09-30T15:36:37+00:00szeptember 30th, 2018|Egyéb|0 Vélemény